CK Přikryl-Mráz

Obsah postranní lišty

Oddíl postranní lišty

NOVINKY

--------------------

RYBAŘENÍ NoRsKo !!!

klikni na obrázek...

--------------------------

 

 

 

Oddíl postranní lišty

NA SÍTI

Facebook

Oddíl postranní lišty

O NÁS

CESTOVNÍ AGENTURA
Pavla Přikryla - Jiřího Mráze

PRODEJ
JIŽ 27 ROKŮ
přímé spojení 603 532 355, 739 037 388
E-mail cestovka@cbox.cz

Oddíl postranní lišty

kancelář CA :

 

Kancelář na Křenové od 1.5.2022 zrušena,

kontaktní adresa je Skalička 27, 666 03

volejte

603 532 355, 739 037 388

 

 

Oddíl postranní lišty

NAŠI PARTNEŘI
 
DAGMAR SYNKOVÁ
IČ : 04649214
 
CESTOVNÍ AGENTURA
ELIŠKA LEJSKOVÁ
IČ 68762011

 

 

Oddíl postranní lišty

Obsah stránky

KRÉTA - GOUVES MAYA RESORT***+ - letecky z Brna, Ostravy a Prahy

POLOHA: rozlehlý hotelový komplex složený ze 4 budov, který vznikl spojením hotelů Gouves Bay a Maya, je situován v klidnější části letoviska Gouves přímo u pobřeží. Jeho okolí je příjemné a relaxační s možností procházek. Asi 150 m od hotelu se nachází supermarkety, taverny, kavárny. Větší centrum, kde jsou obchody s potravinami, suve- nýry, šperky, keramikou a oblečením, restaurace, bary a taverny, je od hotelu vzdáleno cca 15 minut chůze. Poloha letoviska zajišťuje dobré spojení s hlavním městem Heraklion i s rušnějšími a většími letovisky jako je Hersonissos, Stalida, Malia nebo Ag.Nikolaos. Krétské akvárium, největší v jižní Evropě, se nachází ve stejném letovisku (cca 2,5 km od hotelu). Vzdálenost od Heraklionu 20 km.


PLÁŽ: písečná pláž s pozvolným vstupem do moře cca 200 m od hotelu, kamenitá pláž cca 20 m. Pobřeží i pláž jsou k dosažení přes silnici, sluneč- níky a lehátka za poplatek.
UBYTOVÁNÍ: 2-lůžkové pokoje s možností jedné přistýlky nebo rodinné pokoje: 1 větší místnost se 2 lůžky, gaučem a přistýlkou nebo ložnice se 2 pevnými lůžky a obývací pokoj se 2 lůžky, případně přistýlkami. Hotel nabízí také ubytování až pro 6 osob - na vyžádání (2 ložnice a obývací pokoj s dalšími 2 lůžky nebo přistýlkami). Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou a sprchou nebo sprchovým koutem, WC, klimatizací (zdarma), fénem, telefonem, trezorem na pokoji (za příplatek), TV SAT (velmi omezený příjem programů - obvykle jen řecký nebo italský), chladničkou, balkónem nebo terasou s výhledem na bazén, zahradu, areál, letovisko, okolní zástavbu nebo na moře (některé přízemní pokoje mohou mít snížený podhled). Rodinné pokoje se nachází převážně v přízemí a mají terasu.
MOŽNOSTI OBSAZENÍ: 2 lůžkový pokoj (+ 1 přistýlka); rodinné pokoje (2 lůžka + 2 přistýlky)
VYBAVENÍ: vstupní hala, recepce, výtah (jen v jedné budově), konferenční místnost, internetový koutek (za poplatek), bar u bazénu, restaurace s venkovním posezením a TV SAT, terasa s výhledem na moře, velká zahrada, parkoviště, WiFi (v prostorách recepce, zdarma), 2 bazény, 2 dětské bazény, slunečníky a lehátka u bazénu (zdarma), malé dět- ské hřiště, fitness, stolní tenis u bazénu (zdarma), kulečník, stolní hokej a další hry (za poplatek), plážový volejbal v zahradě (zdarma), masážní křeslo (za poplatek). Miniklub pro děti a jednoduché animační programy pro dospělé (obvykle jen v italském jazyce). Hotel pořádá nepravidelně řecký večírek během hlavní sezóny.
STRAVOVÁNÍ: ALL INCLUSIVE: snídaně, obědy a večeře formou pestrého bufetu, u obědů a večeří bývá obvykle kopečková zmrzlina, různé dezerty a sladkosti. Během dne lehké občerstvení ve formě sladkých koláčků a slaných snacků (10:30-11:00 a 16:30- 17:30). Neomezená konzumace rozlévaných nealkoholických nápojů (voda, soda, ovocné šťávy, džusy, cola, sprite, lemon, filtrovaná káva) a rozlévaných místních alkoholických nápojů (točené pivo, bílé a červené víno, ouzo, raki, brandy) od 10:00-23:00 Uvedená časová rozmezí mohou být na místě hotelem pozměněna, přesný program all inclusive obdrží klient po příjezdu do hotelu.

Cena zahrnuje: • ubytování s all inclusive v hotelu dle uvedeného počtu nocí / osobu • letenku Praha / Brno – Heraklion – Praha / Brno, transfer utobusem do místa pobytu a zpět • letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek • služby delegáta
Cena nezahrnuje: SLEVY na 3. a 4. lůžku (viz ceník): • 1. dítě do 12 let: ubytování s all inclusive ZDARMA (od 2 let platí letenku včetně tax a paliva 8.990 Kč) • dítě do 2 let bez nároku na místo v letadle a služby platí knihovací poplatek 990 Kč • NEPOVINNÉ PŘÍPLATKY : • trezor: cca + 16 -18 € / pobyt • plážový servis: cca + 6 € / den (slunečník a 2 lehátka)

Hlavními dopravci jsou nízkonákladové společnosti Travel Service a Smart Wings.                                                  Váhové limity zavazadel : zavazado do nákladního prostoru - 15 kg/osoba,                                                                                                  příruční zavazadlo - 5 kg/osoba (rozměry max. 56 x 45 x 25 cm)   

Pro klienty, kteří se přihlásí na zájezd do 31. 3. 2017 je připravena nabídka zajištění parkování u letiště v Brně / Praze / Ostravě zcela zdarma. NEZAPOMEŇTE SI JIŽ U OBJEDNÁVKY ZÁJEZDU ZVOLIT PARKOVÁNÍ ZDARMA! Voucher na parkování zdarma obdrží klienti spolu s komplexním odbavením k odletu cca 7 dnů před odletem.

 

Ceny od 14 301,-Kč dospělá osoba a 8 091,-Kč dítě...

Cena a termíny na vyžádání v CK nebo na telefonu +420 731 337

Datum a čas: 07.02.2000 11:09
Napsal: Ing. Jiří Mráz
Kategorie: Léto

Patička stránky